Opettaja

Tarjoan bassonsoitonopetusta kaikilla taitotasoilla Jyväskylän alueella tai etäyhteyden kautta missä tahansa! Lisäksi opetan mielelläni musiikin hahmotusaineita sekä kitaransoiton alkeita. Työhuoneeni sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, mutta sovittaessa kantaudun kotiisikin opettamaan.

Minä opettajana

Instrumentin oppiminen tapahtuu aina parhaiten silloin, kun opetus muovautuu oppilaan mieltymysten ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Opettajana kuuntelen oppilaani toiveet ja suunnittelen opetuksen yksilöllisesti jokaiselle oppilaalle sopivaksi. 

"Minulle tärkeintä on, että oppilaani nauttii soittamisesta ja soitonoppimisesta."


Hinnasto:

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n (24%) ja ovat voimassa 1.1.2022 alkaen. Soittotunteja voidaan tarvittaessa järjestää myös etätunteina Zoomin välityksellä.

Opetuksen aloitusaika ja viikoittaisen tunnin aika ovat sovittavissa erikseen tilannekohtaisesti. Syyslukukauden aloitus sijoittuu elo-syyskuun vaihteeseen. Kevätlukukausi alkaa loppiaisen jälkeen.

Lukukausi/lukuvuosi:

15 x 30 min 450 € (á 30€)
30 x 30min 840 € (á 28€)

15 x 45 min 540 € (á 36€)
30 x 45min 1020 € (á 34€)

15 x 60 min 630 € (á 42€)
30 x 60min 1200 € (á 40€)

Yksittäiset tunnit:

30 min 33 €
45 min 39 €
60 min 45 €

Tunti- ja lukukausimaksut suoritetaan laskulla. Tarvittaessa lukukausimaksun voi suorittaa kahdessa erässä ilman lisäkustannuksia.

"Varmuus, groove, monipuolisuus ja hyvä soundi ovat arvostettuja piirteitä työkentällä."

Tunnin peruminen

Soittotunnin voi perua veloituksetta viimeistään vuorokautta (24h) ennen soittotuntia. Peruuttamattomasta tunnista tai alle 24 tuntia tunnin ajankohdasta perutusta tunnista veloitetaan tunnin hinta normaalisti. Yli 24h ennen soittotuntia peruttujen tuntien tilalle sovitaan korvaavat ajankohdat. Myös opettajan poissaolon takia peruttu tunti korvataan aina toisella tunnilla.

Rahallista korvausta ei perutusta tunnista ole mahdollista saada.

Erityisosaamiseni

AMK:n opinnäytetyöni aihe "Basisti nykypopmusiikkikentällä" ja siihen perehtyminen on antanut minulle selkeän käsityksen basistin roolista tämän päivän popmusiikkikentällä. Varmuus, groove, monipuolisuus ja hyvä soundi ovat tärkeitä ominaisuuksia työkentällä. Basistin on hyvä osata hallita monipuolisesti erilaisia musiikkityylejä ja soittotekniikoita, jotta pystyy tukemaan soitollaan bändin muita muusikoita. Opettajana huomioin eri tyylilajien ominaispiirteet niin soittoteknisesti kuin soundillisestikin.

Kuva: Joonas Purastie
Kuva: Joonas Purastie